Eerst willen wij iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, appjes, telefoontjes en mailtjes! Echt héél fijn💚🇮🇹.
Wij krijgen veel vragen over hoe het met ons gaat… vandaar even deze update…
Het is heel raar, dubbel…én dit alles op een prachtige plek met mooi weer☀️.

Een plek waar wij willen zijn… een droom om hier te wonen en te leven…alleen dan dit… 🤔. Ik weet nog goed, dat toen ik werkte in Amstelveen, ik wel eens dacht aan een hele week thuis én vrij zijn… ik dacht heerlijk…maar nu, juist nu, het woordje ‘vrij’ dat doet het hem!

Wij mogen (net als heel veel andere mensen) niet van ons terrein af… niet het dorp uit…Super raar! Scholen dicht, geen sprorten, in de winkels strepen op de grond, winkels op zaterdag en zondag dicht, mensen met mondkapjes, politie op de wegen, wegen afgesloten, barretjes en restaurants om 18.00 uur dicht, speciale omgangregels, niet met groepen bij elkaar staan, geen bezoekjes aan vrienden, het strand of aan de bergen, geen bioscoop of groot winkelcentra. Formulier bij je hebben als je het dorp uit wilt. Erg? Nee. Raar? Ja!
Raar en heel ongeloofwaardig! Iets wat je in een slechte B-film zou zien…. en dan nu in het écht!
En het ergste… heel veel mensen ziek en overleden! Dus eigenlijk doet alles wat ons aan gaat er niet toe… maar toch!

De jongens zijn thuis (vrij)… spelen met de Lego, rennen als Indianen over het terrein, maken huiswerk, voeren opgedragen klusjes uit (opgedragen klusjes?!…jeetje wat een slechte ouders), spelen op de telefoon, bouwen een spookhuis (waar wij in het donker op blote voeten… lees een nat spookhuis🤣, doorheen moesten lopen…. kussens tussen de luiken en de ramen)… alle fantasie wordt uit de kast gehaald…
Want tja… papa en mama zijn ‘gewoon’ aan het werk! Leuk voor de jongens? Nee! Maar het moet! En soms ook niet leuk voor papa en mama🤣🙊
Het is natuurlijk al een voordeel dat wij gewoon thuis aan het werk zijn.
Gewoon aan het werk?! Nou ja ‘gewoon’… Ook dit met een heel dubbel gevoel! Er zouden heel veel vrienden komen met helpen opbouwen… het opbouwen moeten wij dus nog maar even uitstellen, want met zijn tweeën safaritenten opzetten is best lastig…
Wij maken wel alles gewoon klaar voor een goed seizoen! Wij gaan er vanuit dat dit straks voorbij is en wij iedereen kunnen ontvangen aan onze bar!
Tja en dan toch de vraag… Wanneer mogen er weer gasten komen (eigenlijk vanaf 1 april al open)? Onzeker… en vooral heel waardeloos!! Maar wij gaan er voor!!

Toen wij er over nadachten om te emigreren en iets nieuws op te zetten, verwachtte wij veel… heel veel… maar niet dit!
Iets wat begint als een droom en je nu even als een nachtmerrie voorbij ziet komen…Ons er heel druk om maken heeft geen nut… is dat naïef? Dom? Geen idee! Het is zoals het is. (En ja… natuurlijk maken wij ons ook vreselijk druk erom… maar goed…dat hoeft niemand te weten🤣🤐).

Vandaag maken wij ons ‘druk’ over onze olijfbomen … hmmm doen we ze niet te kort? Hebben de buren ze ook zo? Takken wegbrengen en weer fikken! En vooral… genieten van elkaar, het mooie weer en de prachtige omgeving! Wij hebben ‘mazzel’ dat wij zo mooi wonen en een groot terrein hebben én gezond zijn! Maar een (tijdelijke) ellende is het wel voor iedereen die ermee te maken heeft!
En nogmaals bedankt voor alle lieve berichtjes! Wij houden jullie op de hoogte! 💚🇮🇹

Info@camping44.com
Www.camping44.com