1499…

Dat is het aantal volgers van onze Instagram. En nu is het wachten op de 1500!! Komt die vandaag , morgen of moeten wij nog langer wachten?

Vanaf het begin delen wij al ons lief en leedπŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ via Instagram en Facebook. Dat werd in het begin vooral gelezen door familie en vrienden, maar inmiddels door een veel grotere groep mensen. Dit zijn dan (hopelijk😎) nog steeds dezelfde groep familie en vrienden, maar nu aangevuld met gasten ( die geweest zijn, blijven komen of juist nog gaan komen), dorpsbewoners en mensen die het leuk vinden om wat te lezen over onze avonturen en over het mooie Italie en Le Marche.

Verhalen waren/zijn er genoeg; van het opbouwen aan de start van ons avontuur, tot aan het stront ❗ scheppen korte tijd geleden. Het moeizame proces van vergunningen en verkrijgen van benodigde documentatieπŸ“œ (allemaal zelf geregeld, uitgezocht en gedaan). De belevenissen op school van onze jongens (sowieso hun uitdagingen van de verhuizing) of onze uitstapjes in de herfst, winter en lente. Het lavendelveld is ook veel teruggekomen; van de mini plantjes in het begin, tot het snel groeiende onkruid en de langdurige droogte. Mooie plaatjes leveren die planten wel op, wat ook weer belangrijk is voor Instagram/Facebook. Of onze olijfbomen… allemaal anders, allemaal mooi. Het snoeien en de olijvenoogst. Het gras wat iedere week gemaaid moet worden. Onze projectenπŸ§€πŸ› … alles wordt beschreven en alles gaat op de foto.

Foto’s… iedere dag moeten er weer foto’s πŸ“· worden gemaakt. Wij zijn heel enthousiast over Loro Piceno en Le Marche, maar willen ook graag dat anderen dat worden. En hoe kun je dat nu echt goed overbrengen? Juist ja… foto’s !!
Dus iedere dag op zoek naar de perfecte zonsondergangπŸŒ„, die ene tent/caravan/vouwwagen/camper op de juiste plek en op de juiste tijd. De gezelligheid op het terras tijdens de Italiaanse avond of de wijnproeverij🍷.
Even gezellig in een barretje zitten of wandelend door een dorp. “Even lachen” en klik! ( wordt steeds moeilijker met puberkinderen die het hebben over toestemming om foto’s te delen en anderen rechtenπŸ™„)

Alle credits voor deze dagelijkse blik op ons leven hier in Italie gaan uit naar RachelπŸ‘±β€β™€οΈ (ook wel Adriana genoemd). Zij is onvermoeibaar in het vastleggen van ons verhaal. Ik ben natuurlijk ietwat bevooroordeeld (als echtgenoot, fan, collega) maar ik denk wel dat zij dit heel goed doet. Eigenlijk onbegrijpelijk dat wij pas , vandaag??, 1500 volgers op Instagram hebben…

Nou ik ga weer naar buiten (het zou regenen🌨, eindelijk (de bodem doet denken aan de Sahara 🐫en de planten hangen er verdrietig bij), maar voorlopig is het gewoon droog. Wat wij gaan doen of gaan beleven vandaag of morgen? Dat kun je waarschijnlijk de komende dagen weer zien/lezen op Instagram/Facebook.

Nog geen volger?? Hoezo??

Nog geen vakantie in 2024 geboekt?? Hoezo?? ( je bent zeker niet de eerste)πŸ˜‰
Rens
www.Camping44.com

#camping_44 #loropiceno #lemarche #cosi_le_marche #1500volgersvandaag? #zomervakantie2024