Ooit hebben wij hier al eens geschreven over het belang van het maken van fotoboeken📔. Fotoboeken die echt tastbaar zijn en de “foto’s” in je hoofd. Die foto’s 📸 horen bij de ervaringen die je opdoet en de herinneringen die blijven.
Op dit moment zijn wij in Nederland🌧. Wij nemen afscheid😥 van de persoon die ons dit altijd op het hart drukte… de persoon die zelf honderden fotoboeken maakte… de persoon die ervoor zorgde dat zij en mijn vader iedere keer nieuwe herinneringen erbij kregen. Deze persoon was mijn moeder❤.
Nu gaan wij verder… niet zonder maar met haar. Want wij hebben zoveel herinneringen van en met haar. Ook hebben wij vele fotoboeken in de kast staan, vele door haar gemaakt.
Gelukkig is zij meerdere keren in Loro Piceno geweest. Heeft zij kunnen zien dat wij een van haar belangrijkste levenslessen naleven: het maken van fotoboeken (een andere was altijd je dromen nastreven en gaan voor eigen geluk).
Deze week maken wij nieuwe fotoboeken in Nederland: met vrienden en familie. Van Harderwijk tot Purmerend, van Amersfoort tot Amstelveen en van Amsterdam tot Bleiswijk.
Volgende week weer terug naar
huis, naar Loro Piceno. Ons thuis, waar wij echt gelukkig zijn😊. Waar wij iedere dag nieuwe foto’s maken.
Vanaf 23 april tot eind september worden er ook door honderden gasten nieuwe fotoalbums gemaakt. Precies zoals mijn moeder dat zou willen…
Geniet van het leven!!