Buongiorno!!
Terwijl ik even ( ben met Pippa ๐Ÿ•aan t lopen) op een steen zit te genieten van de rust ( ik hoor wat vogels ๐Ÿฆen verder niets) en het mooie weer, schrijf ik weer eens wat.
Eigenlijk is t niet te geloven dat de komende dagen de temperatuur zal dalen tot 3-5 graden! Gisteren nog op t terras met 21 gradenโ˜€๏ธ likkend aan een gelato en in t-shirt. Vanaf dinsdag sneeuwkansen๐Ÿ˜ซ๐Ÿฅถ!!
Maar ja april doet wat t wil…( en wie weet levert t weer mooie plaatjes op)(al is #luudster er niet meer).
Maar goed zondag… een rustdag. Daar proberen we ons aan te houden ( de een kan wat langer in bed liggen dan de ander๐Ÿค”) en vaak is er ook voetbal โšฝ๏ธ van de jongens. Bovendien is de plaatselijke ferramenta dicht en dan houdt alles op voor ons ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚
Ook deze week vroeg ik mij serieus af, of ik daar niet beter een bed kan plaatsen. Of dat zij op onze camping een filiaal konden beginnen.
Boorkop kapot… ff naar Andrea. Schroeven of gereedschap ๐Ÿ”จ tekort…er naar Andrea. Banden aanhanger stuk… verf…bouten… tape… worteldoek…
Op een gemiddelde dag rijden ๐Ÿš— wij zeker 3 keer naar boven voor de ferramenta. Naast de keren dat er boven zijn voor het ophalen en wegbrengen van de jongens, de bakker, de cappuccino โ˜• op t terras etc. Mismanagement denk je nu? Misschien maar ook gewoon pech…of zoals mijn broer zegt :” de een wordt meer getest in t leven dan de ander”…๐Ÿค”
Maar oh wat zijn wij blij met Andrea Vita en Monia ; ze zijn vlakbij, zij hebben alles of regelen t anders wel. En ja t is goed dat zij vanaf de pranzo๐Ÿ op zaterdag gesloten zijn… komen wij ook aan onze rust toe!
Vandaag doen we niet zoveel…behalve alle planten weer afdekken voor kou en sneeuw ( ik heb de hele week gedacht, gehoopt en gesmeekt dat t een 1-april grap was…๐Ÿ˜ฅ)(zoals moppersmurf zou zeggen: ” ik haat kou!!”). En straks een verjaardag๐ŸŽ‚, gewoon nog op t terras in Fermo( toch Nienke?)!
Fijne zondag allen!!