Ken je dat? Dat je iets echt heel vies vindt? Dat je geur in je neus hebt en het gevoel hebt dat het er nooit meer uit gaat? Nee? Nou wij wel!
Je hebt ranzig, ranzig en écht ranzig. Woensdagmiddag was ik lekker aan het maaien, planten beetje bijwerken en dan daar…in ene poep. En dan niet een beetje poep van een hond of een kat (wat natuurlijk al ranzig is) maar echt heel veel poep. Gewoon, ja, noem het maar een ‘poepoverstroming’! Ohhh maar echt heel veel. Ok. Ik maak de deksel (die er al af was geplopt) open en daar dus echt nog meer poep! Die geur… Nog een put en deksel en nog meer poep!! Hoe dan? Hoe kan dit??
Ok. Heel rustig (want paniekzaaien heeft geen effect) loop ik naar Rens en samen lopen wij weer terug. Tja, conclusie echt heel veel poep. Maar de septictank is leeg… Hmmm…
Dus hup met een schep, schept Rens alle poep eerst maar eens in een kruiwagen. Zie je het voor je? Wij konden dus precies zien wat iedereen zo’n beetje had gegeten 🤣🤣, nou en dat is op vakantie niet heel erg gezond. 🤣Ai ai ai, wat een viezigheid. Op zoek naar de oorzaak proberen wij te roeren, poeren en uiteindelijk proberen wij de vaten leeg te pompen. Neeeeee… dit hadden wij niet bedacht toen wij het hadden over het hebben van een camping, maar goed… blik op oneindig en door. Tijdens het leegpompen, stopt de pomp er mee… Ohhh bah, een tampon die dus vastzit in de pomp. Voor de beelddenkers, het touwtje echt zo helemaal erin gedraaid. Ok, ondertussen zonder handschoenen, wordt de tampon uit de pomp gehaald. Pomp er weer in…en je raadt het al, nog meer tampons en heel veel toiletpapier. En Rens maar scheppen en roeren. Ik haal er dus nog meer tampons uit. Maar helaas. Nog steeds is de verstopping niet opgelost. Mensen mogen nog wel naar de wc maar niet doortrekken… want je snapt dat het anders omhoog komt. Leuke situatie op de camping 🤣🤣🤣.
Ohhh en al het andere draait natuurlijk gewoon door. Het is bijna 18.15 uur dus als een malle de kaasplankjes klaarmaken voor de wijnproeverij. Super lief dat gasten de kaasjes hadden opgehaald voor ons. Na heel veel douchen en wassen dus aan de slag. 19.00 uur en de wijnproeverij kan beginnen, Rens weer samen met Peter door met poeren, graven en zoeken naar het probleem.
En als extra dimensie dan is daar de beloofde regen (na 2 dagen ‘wachten’). En niet zomaar een bui maar echt heel veel regen. Wat een hilariteit! Iedereen snel naar een safaritent. Stoelen schikken en door! En Fransesco van Cantina Saputi , die geniet! En hoe geweldig flexibel zijn onze gasten! Ennnn jeetje wat is het weer een heerlijke avond. Zoveel lol en gezelligheid. Fantastische gesprekken, ja gewoon leuk. Jammer van die geur in onze neus en aan onze handen🤣🤣😊.
Maar wat niet leuk is, is de verstopping. Helaas niet opgelost. Gelukkig komt er donderdagochtend hulp. Dus het poepproject wordt even stilgelegd. Dus donderdagochtend meteen weer door. De hulp komt net op het moment dat wij het op willen geven. En volgens hen zou het al opgelost zijn. Dus kleine blijdschap maar toch ook ongeloof. Zij vertrekken… wij laten alles weer vollopen… maar oh nee… daar komt de overstroming weer. Niet opgelost dus. Op veel creatieve manier maken wij stokken met ‘poerdingen’ eraan. En misschien wisten jullie het nog niet, maar echt overal zat dus poep! En daar, ja in ene zat er een karton van het wcpapier aan de ‘poerstok’. En hup… daar gingen het lopen. Dus nog een paar keer, tampons en wc-rollen vissen en alles was weer normaal. Wat een blijdschap na dit vieze klusjes. En wat een leuke baan hebben wij toch🤣🤣🤣. En nee wij zijn niet zielig. Zelfs hier genieten wij volop van, vooral als het is opgelost!
Maar de vraag van vandaag? Gooi alsjeblieft geen tampons, wc-rollen, nat toiletpapier of andere meuk in de toilet.
Info@camping44.com
0031649909462 (stuur mij een Whatsapp)