Ciao, wij zijn Rens, Rachel, Joep (bijna 15) en Siem (13), uit Amstelveen. Sinds dec. 2019 wonen wij in Loro Piceno, Italië.
Dromen, durven en doen!
Een camping in Italië was Rens zijn droom. Hij maakte als leerkracht hele lessen over deze droom en leerde de kinderen om je droom na te streven. Ik daarentegen heb dit super lang tegen gehouden. ‘Daagggg, ik ga niet alles opgeven’. En nu, nu denk ik waarom? Waarom zag ik zoveel beren op de weg? Waarom heb ik niet eerder ‘echt’ geluisterd. Wauw!!! Wat is het geweldig en wat een ander, vrijer, leven.
Wij hebben een agriturismo-camping op een half uur van de bergen en het strand. Ja, het is keihard werken. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Wij doen alles zelf. Van de olijven, lavendel tot het bouwen van alles op de camping. Maar het is zo anders dan in Nederland. Het is te gek!
Van ‘binnenleven’ naar ‘buitenleven’. Zoveel meer genieten! Een kopje koffie in de ochtend met gekkenhuis uitzicht. En als je nu mensen ziet dan is het echt! Je hebt echt tijd.
En ook wij hebben tegenslagen gehad. 10 minuten voor opening een windhoos, wat alles wat wij hadden gebouwd, heeft verwoest. 2 jaar Corona en dit seizoen gestart met wateroverlast. En toch… toch genieten wij volop en zijn de reviews lovend.
Mensen die enthousiast weggaan (en weer terugkomen). Dat is toch te gek! Daar doen wij het voor! En ook onze kinderen willen niet meer weg. Dus ik zeg: droom, durf en doe! Wacht niet tot het niet meer kan!
Je kunt ons volgen om
#camping_44
En sinds kort ook samen met een vriendin #cosi_le_marche (tips over de prachtige omgeving) opgestart… dus ook daar kan je ons vinden!
www.camping44.com
Info@camping44.com
0031649900462 (stuur mij een Whatsapp)