Meneer of mevrouw De-waard?
Ja, ik denk dat het ‘een meneer’ was… Dit omdat ik niet geloof dat er vrouwen zijn die zo ontzettend gestructureerd en georganiseerd zijn als meneer De-Waard. Dat kan bijna niet…Althans als ik in onze relatie kijk dan… Rens is gigantisch georganiseerd en gestructureerd en ik…hmmm nee ik absoluut niet! Ik ben dus de vrouw! Dus vandaar ‘Beste meneer De-Waard’. Jeetje als de intro al zo lang duurt en afwijkt, hoe moet dat dan met het verhaal…. ppff… ja precies daarom ben ik dus zo blij met meneer De-Waard. Hij blijft gewoon bij zijn plan, werkt stapsgewijs met plaatjes en dwaalt niet af! Voor diegene die niet weten wie meneer De-Waard is… dat is de uitvinder van fantastisch sterke, mooie , kwalitatief goede tenten met een werkelijk geweldige beschrijving!!!! Echt fantastisch! Mijn kinderen zouden vragen “mama, meen je dat echt?”. Ja dat meen ik echt. Hier zouden heel veel mensen wat van kunnen leren. Met zo’n beschrijving kan je werkelijk alles! Compleet, kloppend, overal is aan gedacht…of toch niet?
Rens en ik waren van plan om maandagochtend ‘even’ 2 De-Waardtenten op te ruimen. 2 compleet ingerichte tenten, waar meerdere mensen dit seizoen in hebben genoten. (Ja…ze zijn te boeken voor seizoen 2021, maar dat ter zijde🤣.)
Nou ja…gewoon ‘even’ de tenten leeghalen, schoonmaken en opvouwen. Dit zowat we daarna met de olijven konden beginnen…Dat ‘even’ werd ‘wat langer’!! Vreselijk!
Maar waarom zou je denken. Alles stond keurig beschreven (de beschrijving zelfs geplastificeerd!!)… stap voor stap! Echt fantastisch! Je kon gewoon niet afwijken. ‘Pak de voor en achternok en vouw naar links, vouw het geheel naar het midden en maak het grondzeil goed schoon ‘. Ik heb het nu even kort samengevat…maar het staat in veel stappen beschreven met daarnaast een keurig plaatje. Ik zou willen dat alle gerechten zo waren…dan laten we ook eens gevarieerd en lekker eten…maar goed, net als met veel dingen dwaal ik vaak af, ga wat anders doen, geef iets een eigen invulling of doe meerdere dingen tegelijk.
Nou met meneer De-Waard is dat niet mogelijk. En alles… echt alles klopte!!!! De tent lag keurig klaar om de laatste delen op te vouwen… maar daar komt ‘het foutje’ van meneer De-Waard… Ach een ‘foutje’… ik weet niet of je het zo moet noemen… Het is eerder een gigantische fout van ONS als echte kampeerders, als campingeigenaren en als doeners! Bij ‘maak het grondzeil goed schoon, gaat het dus helemaal mis!!! Hoe stom konden we zijn? Hoe lang kamperen wij al zelf? Hebben jullie geen eigen camping? Hoe dan? Ja! Wij waren dus een ‘goedkoop plastic zeiltje’ vergeten ónder de tent te leggen…En daar zaten we dan op onze knieën… ppfff… soms zit je een paar minuten op je knieën en ben je zo klaar, nou dit keer niet… er kwam geen eind aan!!! Bezemen, boenen met water, nog een keer met schoon water en daarna een droge doek. En zelfs daarna nog een keer een natte en droge doek🙄. En maar heen en weer lopen voor schoon water…want mijn doekje was al zwart, maar nu niet eens te zien door het pikzwarte water! En bij het halen van het water dwaalde ik alweer bijna af…(he, ik kan de elektriciteit van die paal er wel even afhalen en die stekker eruit halen)…maar ik dacht aan meneer De-Waard en ging keurig verder met het vullen van mijn emmer… en weer terug om verder schoon te maken.
Serieus…wie heeft er ooit zo zijn tent schoongemaakt?! Wat een horror!!! Bijna 2 uur per tent bezig geweest!!!!! Whaaaaa…. hoe dan??? Hoe heeft meneer De-Waard dit kunnen vergeten te zeggen vóór punt 1! Gewoon voor van die mensen net als wij; die alles lekker snel en gewoon hup willen doen!!!
Nee… Dit gewoon echt onze eigen fout! Volgend jaar anders.
Ach, ze liggen in ieder geval voor het volgende seizoen lekker schoon weer binnen!!!