Geluk๐Ÿ™‚ (of gelukkig zijn) kan worden omschreven als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Hierbij kunnen er verschillende positieve emoties aanwezig zijn, zoals vreugde, vredigheid, ontspannenheid en vrolijkheid”
Juist, dat dus!
Want wij๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ zijn tevreden met ons leven hier. We zijn hier meer ontspannen en genieten meer van het leven.
Dat begint ’s morgens al bij het openslaan van de luiken : de zon schijnt alweer ๐ŸŒ…( 9 van de 10 dagen), op de bergen ligt nog een pak sneeuw ( al smelt het nu behoorlijk-wat weer leidt tot mooie watervallen en stromende beekjes), de bossen worden groener, sommige bomen staan nog vol bloesem en wilde bloemenโš˜ knallen uit de grond. Daarna ff lopen met de vrolijke Pippa (voor haar is binnen zitten echt een straf).
Ontbijten met zn viertjes (iedere dag samen eten, gewoon omdat het kan… wat een heerlijkheid!) En dan de jongens vrolijk weer naar school ( ja ja ze mogen weer). Oh maar eest insmeren met zonnebrand๐Ÿ‘!
De rest van de dag is altijd anders: olijfbomen snoeien, gras maaien, iets bouwen, tenten opzetten, wandelen, etc. Maar altijd met het fantastische uitzicht en lekker buiten. Buiten lunchen. Kopje thee in de zon. Jongens die vrolijk , in korte broek, thuiskomen.
’s Avonds wordt het vroeger donker dan in Nederland, maar dan komt het volgende geniet-moment: een fantastisch schouwspel van alle sterren๐ŸŒŒ!
Straks is die Covid-ellende ๐Ÿ˜ท weg en kunnen we weer naar de bergen of naar het strand. Wat een rijkdom!
Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat je dit niets lijkt: na een jaar hard werken of studeren op vakantie naar zoiets prachtigs!? Bekijk de door Rachel ๐Ÿ‘ฑโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ชzelf gebouwde website eens en informeert naar beschikbaarheid ( want we hebben her en der nog wat plekjes, maar het gaat snel!!) en hopelijk kunnen we jullie deze zomer nog verwelkomen?
Want geluk maakt je nog gelukkiger als je het delen kunt!!๐Ÿ˜Š
(De auteur heeft bepaalde feiten van het dagelijkse leven weggelaten uit dit verhaal: binnenkomende bekeuringen/belasting, alweer bloemkool, niet uitslapen๐Ÿ˜ด, huiswerk, kapotte machines, een splinter, bureaucratie, opstaande kranen๐ŸŒŠ(urenlang..), gesloten barretjes, etc.). De auteur is van mening dat de vakantieganger dit niet wil lezen. Het zou het geluk verpesten!