Het is zaterdagmiddag en een mooi moment om te delen dat wij gezinsuitbreiding krijgen…Jaaaa!! Wat? Rachel zwanger? Rens bijna 50 en ik 43… mooie leeftijd.
Ik ben nu heel benieuwd wat er in jullie hoofd rond gaat?! Wat denken jullie bij het woord ‘gezinsuitbreiding’? Niets? Hmmm teleurstellend….
Nou ik zal jullie even meenemen in de gedachten van Joep en Siem toen ik in de auto, via mijn achteruitspiegel vertelde dat zij ‘oom’ werden. “Wat?? WTF? Hebben papa en jij ergens nog een ander kind, wat een kind krijgt?”
Whaaaaaa alleen al het feit dat het in hun hoofd omgaat… Hoe dan? Hahahahah… En als het al zou zijn… alsof ik dát dan even via de achteruitkijkspiegel zou vertellen. Nou in de gedachten van mijn kinderen dus wel. “Nee, papa en mama hebben geen ander kind, wat een kind krijgt.”
Nee, ik ben net bij de dierenarts geweest… Ja, hmmmm en die lieve kleine Nala (lees 4 maanden oud) is zwanger. Wat een horror! Zo erg…
Enige tijd geleden is deze kleine zwarte kat aan komen lopen. En echt… zomaar aan komen lopen, nadat wij haar meerdere malen hebben weggejaagd (tja Rens was in Nederland, dus er zijn maar weinig mensen die geloven dat wij haar hebben weggejaagd)…maar ja… ok, te zwak dus binnengehaald, direct naar de dierenarts en gevraagd of ze ‘geholpen’ kon worden. Nee… te jong. Ok… dus dat…
Aantal weken geleden, dacht ik (best naïef) dat ‘haar vader én moeder’ rond ons huis hing… en serieus, dat vond ik super lief. Nooit geweten dat katten dat deden! Zo dom!!! Dat doen ze dus ook niet… ze komen voor compleet iets anders… en niet één hé?!
Ze was te jong om te laten helpen, maar niet te jong om zwanger te worden… En het was (hopelijk) dus niet haar vader, oom of weet ik veel wie…hmmm…maar een ‘man’ met andere ideeën met onze kitten! Ai!
Ok…toch even checken en naar de dierenarts voor een echo…Serieus een echo voor mijn poes. De dierenarts lag echt in een deuk…Die begreep absoluut niet mijn reactie op de zwangerschap van die kleine poes. Alle vragen kwamen in mij op. Wat moeten wij doen? Maar hoe gaat dat dan? En daarna dan? En moeten wij helpen? (Ik hoor jullie denken, want een stadse). Ach…De dierenarts had in ieder geval een leuke middag en ik. ! Tja… en ik reed dus naar huis met een ’tiener(peuter)moeder’. Zo erg! Zo’n klein poesjes en zo’n dikke buik!
Nu maar hopen dat het niet heel veel kittens worden en wij inderdaad niet de moederkoek open hoeven te wrijven, haar in te moeten smeren met vaseline en alle andere dingen die Google ons verteld. Dus wij wachten rustig af.
Maar mocht je deze zomer komen?…’ja natuurlijk mag je een kitten hebben’!
#kitten #POES #camping #boerenleven #campinglife #camping_44
www.camping44.com
Info@camping44.com
00316499009462 (whatsapp)