Goedemorgen!
Het is een rare tijd, zo onzeker allemaal. Er komen rare kerstdagen aan… er mag niet gereisd worden… tja, zoiets hebben wij allemaal natuurlijk nog niet meegemaakt. Dus alles is anders…
Maar wij proberen niet te mopperen en gewoon te genieten van wat wij wel allemaal hebben! En zeg nou zelf; wie wil er nu niet zo ‘wakker worden’?
Dus even het gevoel van gemis van familie en vrienden (Ja, ik mis jullie enorm!!!) en al het ‘normale’ aan de kant én genieten van de kleine dingen.
Dat zijn gelukkig heel veel dingen;
-Gisteren een topdag gehad met de familie Haaksma.
-Wij zijn zelf muren aan het maken in de chalet… hoe leuk is dat! Gewoon doen is ons motto! Tja, van meten moeten wij het niet hebben… dus doen! De tafel en de bank zikn al klaar… beetje trots mag toch wel!
-Mogelijk hebben wij binnenkort ook 2 accommodaties met douche en toilet… Super om mee bezig te zijn. Hopelijk lukt het…
– In januari de uitslag van Camping van het jaar 2021! Spannend!!!!
-Wij zijn sinds kort ‘fan van #StukTV en wij schamen ons hier helemaal niet voor!!! Heerlijk met die jongens alle #roadtrippers
kijken… iets waar wij in Nederland absoluut de tijd niet voor namen.
– Wij maken nu onze eigen kersttraditie; met zijn vieren lootjes trekken, gedichten maken en kadootje kopen… helaas zonder gourmet, want dat kennen ze volgens mij niet! En hopelijk vergeten die jongens dat wik ook een sjoelbak hebben… want ohhh wat word ik daar onrustig van… de eerste stenen gaan keurig beheerst maar daarna… vreselijk!!!
-bezig zijn met de boekingen, die wel gewoon binnen blijven komen! Zo leuk dat mensen zo positief zijn, heerlijk!!
– heel hard #pink luisteren in de auto als ik de jongens naar school heb gebracht. Steeds hetzelfde nummer, want tja het is natuurlijk maar 3 minuten🤣.
-knuffelen met Pippa!
Jeetje wat een ontzettend onsamenhangend geheel… maar ja…that’s me.
Kortom!!! Wij zijn gelukkig ondanks deze rare tijd! 💚🇮🇹❤
Info@camping44.com