Uhhmmm teleurgesteld reden wij vandaag opnieuw terug… Waarvandaan? Waarom?

Ok… dat zal ik jullie vertellen…
Wij zijn al bijna 6 maanden (ja je leest het goed… 6 maanden) bezig om onze Nederlandse auto om te zetten naar een Italiaanse kenteken.
Helaas is dit niet zo makkelijk… wij moeten de auto uitschrijven in Nederland en kunnen de auto daarna pas inschrijven in Italië… Ja je voelt het al aankomen… je kan de auto pas uitschrijven uit Nederland als je deze hebt ingeschreven in Italië. Het bekende kastje en de muur!

1 maand geleden waren wij super blij… bijna alles was geregeld, wij hoefden vandaag alleen nog maar het laatste document op te halen bij een Italiaans kantoortje…
Vandaag dus positief gestemd die kant op… Eenmaal daar (ruim half uurt verderop, met een auto waar je eigenlijk niet mee mag rijden) met best veel hoop, werden wij teleurgesteld…. Zij konden ons document niet vinden… wij werden naar boven gestuurd, nog steeds in de hoop blij weg te gaan. En je raadt het al… eenmaal boven liet een alleraardigste dame ons document zien… onderop een grote stapel!!

Helaas… wij gingen niet blij weg en ook zonder enige hoop!! Baal! En nu? Nu weer wachten en zo min mogelijk met de auto doen!!
Ook dit hoort bij emigreren en je droom achterna… 🇮🇹😊