Ken je dat? Dat je wel eens zin hebt om echt gruwelijk te vloeken? Nee! Wat relaxed zeg… nou ik wel hoor.
Kijk je hebt lavendelplanten, regen, zon en onkruid. Ja, en dan weer een dag lavendel, regen, zon en dus nog meer onkruid… en ga zo maar door!!! Maar echt dat je denkt, heel veel onkruid, heel hoog. Zoeken naar planten. Het is eigenlijk te nat om echt lekker te maaien zonder dat de machine (loopmaaier nummer 3 sinds wij hier wonen en zitmaaier nummer 2) stuk gaat.
En na een aantal dagen is het onkruid dus veel te hoog om lekker te maaien…maar dat proberen wij wel… in ieder geval de banen, tussendoor gewoon met de bosmaaier en de hand. Hoeveel planten hadden jullie ook al weer? Uhmmm, met 5000 begonnen, dus nu nog zo’n 45000.
Whaaaa, dus daar gaan we dus weer…
Uren op de knieën en de billen. Eerst Rens van Hilst met de bosmaaier en dan op de knieën erachteraan om al het onkruid weg te halen bij de lavendel. Au, een braam, maar hoezo groeien al die plantjes ook echt tussen de lavendel? Waarom zou je zo’n nare plant willen zijn? Of van die plantjes die op lavendel lijken? Zo van, hier ga ik lekker tussen zitten, dan zien ze me niet. Bizar gewoon.
En dan tegelijkertijd wetend dat de mevrouw van de boekhouder wilt weten hoeveel wij hiervan verkopen en omzetten… Of wij dit wel invoeren??? Whaaaaaa wij hebben wel eens een berekening gemaakt over hoeveel de lavendel opbrengt, hahaha nou dat is ver, ver, ver, heel ver onder het minimumloon… om maar niet te zeggen dat er geld bij moet🤣🤣. Ach, hierdoor kunnen wij wel een agriturismo-camping zijn!!! En daar doen wij het voor.
Dus wil je nog lekkere lavendelolie, water of kaarsen kopen!!! Steun het goede doel🤣🤣🤣. Het is oprecht (dit is trouwens een veel gebruikt woord onder de jongeren, voel mij dus nog best jong, alhoewel na uren op mijn knieën ben ik echt oud en bejaard) super spul! Dus last van slapeloosheid, hoofdpijn of andere kwalen? Lavendelolie werkt als een malle.
Fijn weekend.
Wij gaan nog even aan de slag!
Info@camping44.com
0031649909462 (stuur mij een Whatsapp)