Hoe leuk is dit??? Een eigen etiket… wie had dat ooit kunnen denken? Te grappig toch.
Eigen olijfolie… eigen jam… straks iets met lavendel. Echt super leuk. Heel veel mensen hebben dit al… maar goed…voor ons is het nieuw en daardoor leuk!

Tja en dan dat maken van dat etiket. Ongelofelijk… hoe lang kan je ergens over doen? Althans… ik dan…🤣
Waarschijnlijk doen anderen dit super snel. Die gaan waarschijnlijk naar zo’n website… kijken… kiezen… veranderen hier en daar iets… en hup… klaar.

Nou… bij mij niet. Ik ga idd ook naar zo’n website. En dan niet naar 1 site, maar wel naar 5 sites (of meer, maar dat komt misschien heel sneu over🤣). Kijken, vergelijken, nog een keer kijken… En wat ik dan bekijk en vergelijk…geen idee…
Ja, toch terug naar die ene site… shit hoe heet die ook alweer, het knopje ‘de geschiedenis’ helpt overal mee, dus dat is fijn. Ja…Dit wordt hem! Top. Bijna klaar zou je denken… nee toch niet.
Dan eerst het formaat kiezen. Hmmm verschillende flesjes, verschillende formaten! Ai… welke zal ik nemen?
Ok, toch maar even meten… knippen en “plakken’… tja… welke zal ik doen (Ohhhh ondertussen word ik gek van mijzelf… maak een keuze!!), maar goed… toch nog even twijfelen… ok… het wordt dit formaat… kan op klein en groot… weet ik het wel zeker??? Whaaa!!!!!
Dan heb ik dus alleen maar de site en het formaat gekozen, nu nog de vormgeving. Er staan duizenden voorbeelden online… je zou denken, daar hebben professionals heel lang over nagedacht dus het zal wel goed zijn, dus kies er ‘gewoon’ eentje uit… ok… dat zou kunnen. Dat doe ik dus niet. Ik wil het zelf doen (voel me net zo’n klein kind… zelf doen!). Kleur… logo… tekst… en maar proberen… proberen…en nog één keer proberen…Ja klaar… nee toch niet, ik vind de kleur nog niet mooi… nog beetje schuiven… en ja dan echt klaar!
Mijn hemel… hoe lang kan je ergens over doen… en dan het resultaat…Whaaa… tevreden? Uhhmmm daar laat ik mij niet over uit 🙈🤣.
Nu nog een keuze maken over er prijs🤣🤣🙈🙈 van de flesjes…. hahaha .mensen om mij heen worden heel langzaam gek!
En dat te bedenken dat ik heel vaak niet eens nadenk maar gewoon doe of prima beslissing kan kan nemen … Hmmm… waarom met dit soort dingen dan niet? Misschien omdat het nieuw is… geen idee??
Ach wel super leuk om te doen!! Nu nog de visitekaartjes… heb je even???