Gisteren schreef ik dat er in een week 4233600 seconden zijn…. maar ik werd door een oplettende lezer gewezen op de fout❌ in deze gedachte. Dit zijn er 7…. dus dat zou betekenen dat je hier 7 weken zou verblijven!! Uh….dan zou je weer voldoende tijd hebben om heel veel te zien en te beleven…😉
Mijn excuses aan alle lezers voor mijn fout ; ik heb jullie allen op een dwaalspoor gezet. En dank aan de oplettende lezer!! (ik noem geen naam want dat is misschien niet gewenst).
Brengt mij gelijk wel op een nieuwe gedachte…. wie leest onze verhalen allemaal??? Wij hebben namelijk geen idee…
Iedere dag hebben wij aankomsten (en dus vertrekken)🙋‍♀️… al deze mensen willen wij natuurlijk verwelkomen. Dat doen wij gewoon op de “Rachel en Rens manier”, dus met andere woorden het zal wel niet gepolijst zijn en misschien gaan wij te snel tutoyeren, maar wij zijn gewoon wij. Ik herinner mij nog de stagiaires👩‍🏫 in het basisonderwijs. Zij wilden natuurlijk heel snel en goed de klas managen en dachten dan de mentor te kopiëren. Dat werkt niet; je moet jezelf zijn.
Maar goed… de gasten komen dus aan. De een is moe😴 (hele dag gereden of een file 🚗🚗🚗 onderweg) , de ander helemaal fit, maar allemaal hebben zij enorm zin in de vakantie🏖. Wat wij dan vaak horen , als wij op het terras zitten, is het volgende : “het lijkt alsof wij jullie al jaren kennen!”.
Bij de eerste keren keken wij elkaar aan… met wie heb jij nog meer relaties gehad?
Maar het komt door de berichten op Facebook en Instagram💻 . Wij proberen hier een deel van ons leven hier te vertellen; zowel van het leven op de camping als ook privé. Deels is dat natuurlijk een soort reclame, maar deels is het gewoon om ons verhaal te delen met familie, vrienden en heel veel kennissen. Bij zo’n aankomst blijkt dat veel van onze gasten ons al langer volgen.
Ik weet eigenlijk niet of je terug kunt kijken in de geschiedenis van al onze verhalen/belevenissen? (nu niet denken dat ik een digibeet ben🥴).
Nou en dan is het vanaf dat moment spannend… voldoen wij aan het beeld dat mensen hebben gekregen door het lezen van de avonturen (zo zou je sommige dingen best kunnen beschrijven). Zijn wij net zo knap als gedacht (of knapper? Ik zie er bijvoorbeeld veel jonger 👱‍♂️uit dan op een foto. Rachel daarentegen is altijd aantrekkelijk, jong en fit👱‍♀️). Wij hebben geen idee of wij voldoen aan dat eerder ontstane beeld, maar wij doen gewoon zoals wij altijd doen.
Op onze camping is niet alles gepolijst, er worden fouten gemaakt, ons taalgebruik is niet altijd ABN,🗯 soms lopen wij in een vies t-shirt (sorry Rachel)…), vergeet soms iemand zich enkele dagen te scheren🧔, etc.
Maar wat altijd duidelijk moet zijn is dat wij heel blij zijn om hier te wonen en wij heel graag onze gasten het naar de zin te willen maken. Gewoon omdat wij willen dat iedereen een leuke vakantie heeft en dat iedereen van Italie/Le Marche/Loro Piceno gaat houden.
Ik ben echt benieuwd wie en hoeveel mensen🧓🏾👩🏼‍🦰👴👱🏼‍♀️👨🏻‍🦰👩🏿‍🦲 dit bericht nu lezen… dus de vraag is “wil iedereen voor deze keer een reactie geven dmv een berichtje, een “ik vind het leuk”👍❤, etc.? Krijgen wij ook inzicht in wie ons volgt..
(hoe leuk als blijkt dat de Koning 🤴 of mijnheer van Gaal⚽ of Jan Smit 🎤 of Chantal Janzen🎥 ons ook volgen)
Nou wij zitten er klaar voor (niet echt zitten🪑 natuurlijk, want straks is weer de Italiaanse avond dus nog veel te doen@).
Hoeveel likes/duimpjes👍/hartjes❤ worden het???
#camping_44 #loropiceno #lemarche #instagram #Facebook #stuureveneenduimpje #vakantie2023 #nazomer2022 #kamperen
#jehoeftniettewachtenmetboeken #italie #charmecamping