Heerlijk onbezonnen op pad; geen zorgen๐Ÿคจ, geen werk, geen problemen, alles loopt op rolletjes.
Hmmmm๐Ÿ˜Ž
Zaterdag na schooltijd op pad๐Ÿš™. De reis verliep soepel en voor we het wisten waren wij in “olijfbomenland”. Wij hebben er bijna 300, maar dat is hier in Puglia een lachertje. Bizar!!
Enfin, we komen aan bij ons resort ( prachtig gelegen in een baai)๐Ÿž. Er was niemand op de receptie, want we waren iets te vroeg ( dachten wij nog naiief). Dus op naar een barretje ๐Ÿนaan de zee ( is onze favoriete plek geworden).
Toen kwam de mijnheer van de receptie….”van Hilst?? Uh!? Vanaf de 30ste hebben jullie geboekt…๐Ÿ“…“. “Ja, ja prima, we zijn wat vroeg”. ” uh…de 30ste signore. ..domani!!”๐Ÿ˜ฎ
Toch even stress? Heel even dan want bleek een klein appartement nog vrij…( later bleek les nog vrij, maar werd niet meer verhuurd ). Opgelost. Echter 1x 2p bed en 1x vouwbankje๐Ÿ›. ” ik ga echt niet bij die draaikont”….Ik als goede ouder besluit dat wij dan wel op t bankje gaan ( heerlijk tegen mijn vrouw๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ aan). Wat een nacht werd dat! T matras was 1,10 m breed en 3cm dik๐Ÿ“…eerst buiten op de ligbedjes. Ging op zich okรฉ, ware t niet dat er een buis in mijn rug duwde en mijn vrouw t dunne lakentje pikte. Toen ook 500 muggen ๐ŸฆŸ bij ons in bed kwamen…besloot ik naar binnen te gaan. Rachel ook. Binnen op de grond waren de laatste uurtje van de nacht niet veel beter.
S Morgens hadden onze prinsjes ๐Ÿคด heerlijk geslapen! Top dus!
Het matras waar wij in ons nieuwe appartement op slapen is wel breder en dikker, maar nu steken de spiralenโžฟ in onze ruggen. Haha wat een klagers.
Verder is t hier prachtig. Heerlijke tuin, prachtig uitzicht en zeer rustig. Zo rustig dat t op ging vallen… ๐Ÿค”
Het hotel bleek dicht, mensen keken ons verrast aan bij de receptie ( deze was al dicht, maar er was nog een dame die wel wat ons uit wilde printen๐Ÿ–จ) ( de aanvragen blijven binnenkomen) en ook de vigilanze ๐Ÿ‘จโ€โœˆ๏ธbleek verrast door onze aanwezigheid.
S Avonds bij thuiskomst van weer een topdag, bleek er een ketting ๐Ÿ”’ voor de ingang. Gelukkig konden we de code achterhalen.
Vandaag alweer de laatste dag ( bonusdag…want ipv tot donderdag hadden wij dus tot vrijdag geboekt๐ŸŽ‰)op op ons privรฉ resort….en dus nu weer genieten. Op een mooi kiezelstrand, in een baai en heerlijk zwemwater๐ŸŠโ€โ™‚๏ธ.
Vakantie!! Een heerlijk ontspannen tijd! ๐Ÿ–