Al enkele dagen zie ik het helemaal voor mij…. Zittend op een zonovergoten terras ergens bij een oude, omgebouwde vuurtoren op Sardinië. Net wakker geworden in mijn mooie slaapkamer en gewekt met een vers kopje thee. Gisteren aangekomen met het vliegtuig en toen opgehaald met een bootje. Straks staat er een uitstapje op het programma, maar eerst wil Beau (van Erven Dorens) alles van mij weten. Het interview vindt plaats op het terras en onder het genot van een heerlijk ontbijt, wat ik nuttig met Beau en de andere gast (daarover is nog twijfel, want het lijkt mij leuk dat dit Thomas Acda is (ik ken de beste man niet, maar lijkt mij een heel leuke man)(alhoewel hij waarschijnlijk al is ingepikt door mijn broer, sinds beide dochters bevriend zijn met elkaar, en dus de kans groter is dat zij straks samen aan een biertje in Amsterdam zitten dan ik met Thomas aan de cappuccino) (oh, Frank Rijkaard (misschien kan ik hem overhalen toch Ajax te gaan trainen/coachen) of Richard Witschge (mijn favoriete Ajax speler ooit, of eigenlijk samen met Jesper Olsen). Verder gaan wij …
😊😉🤣
Uh.. tja.. sorry ik liet mij even gaan… Dat komt natuurlijk door het programma van Beau; oke misschien een gepikt format, maar het is natuurlijk ook gewoon een goed format. In een fantastische omgeving, in een dito huis, wat ouwehoeren met mensen over het leven. Ondertussen ook genietend van het Italiaanse leven. Nou, en toen dacht ik; perfect voor mij! Ik kan ook best wel ouwehoeren 🤫, ben dol op Italie, zon, etc. Rachel prikte de ballon door: “want ik ben geen bekende Nederlander”.
Maar daar heeft zij het mis!! In de afgelopen jaren ben ik toch al meerdere keren op televisie geweest. Ik zet het even op een rijtje;
➡️Elke avond op de buis, op verschillende netten, in een reclamespot voor de Luchtmobiele Brigade (1993). Oke , men zag vooral twee acteurs die deden alsof zij aan het bergklimmen waren (zij hingen aan een boom op 20 cm van de grond), maar je zag ook soms mij helm of rugzak!!! (trouwens in de fotoserie rondom die werving stond ik wel vaak met mijn afgetrainde lichaam)
➡️Als Ajax supporter hangend in de hekken na een doelpunt van “Ons Aller” in Genua
➡️Op AT5 en TV Amstelveen als “circusdirecteur”; op de school waar ik als leerkracht werkte hadden wij een dag die in het teken stond van het circus en ik deed het woord bij de opening (ik verwacht nu zeker een reactie met deze foto…)
➡️Bij het programma ‘Wij emigreren”, waarin het wel en wee (“de storm”!) van onze opstart van camping 44 werd getoond ( helaas mensen, er lijkt geen vervolg te komen)
➡️Bij het programma Kijkbuis Kids en ook nog samen met Mies en Sonja in een portret van 70 jaar Nederlandse televisie.
Dus ja, ik ben gewoon een bekende Nederlander 😄 en kan op de lijst van Beau. Drie dagen kan ik dan vertellen over Italië, Loro Piceno, Le Marche, Rachel (daar kan ik natuurlijk weken over praten), Joep en Siem (al willen die liever niet dat ik hen noem in welke vorm/context dan ook), Ajax (stel dat zij natuurlijk bovengenoemde personen uitnodigen), mijn levensgeschiedenis (tja dat is een verhaal apart), etc. etc.
Terwijl ik het telefoontje afwacht, is het gewoon weer een nieuwe werkweek in het mooie Le Marche. Deze week was het weer schuren, lakken, graven, afbreken, opbouwen, administratie bijhouden etc. In de ochtend vaak even naar het dorp… een cappuccino met een brioche crema op het terras in de zon. Daarna werkkleren aan en aan de slag… onderwijl genietend van het fantastische uitzicht. En dan denk ik weer aan al die mensen die straks weer zullen komen om ook te genieten van de rust, het uitzicht, de omgeving, het strand, de bergen, de koffie, de wijn, tja eigenlijk van alles.
Nu naar de supermarkt… dus stel Beau je wilt bellen (mijn nummer kun je vinden op onze website www.camping44.com), het zou beter zijn na 11 uur. Maar een e-mail sturen mag ook! En het zou leuk zijn als je Thomas, Frank of Richard ook uitnodigt maar dat laat ik aan jou. En voor hen die dit weekend willen gaan boeken voor het aankomende jaar… Rachel zit achter de pc!!
Fijn weekend allen (buon fine settimana!!) en zorg dat je weer iets leuks gaat doen; lekker wandelen , uit eten, eens spel met je kinderen, de kroeg in, etc.
Ciao!
Ps voor de Italiaanse en Engelse lezers; ik beschrijf hier waarom een bekend Nederlandse tv-programma mij heel graag wil uitnodigen
@thomasacda
Rens van Hilst
Info@camping44.com
0031649909462 (stuur mij een Whatsapp)