Jaja…. nog maar een paar dagen en dan is de uitreiking van ‘de camping van het jaar 2021’. Woensdag om precies te zijn… best leuk spannend, om heel eerlijk te zijn!! Het zou toch te gek zijn! Twee jaar hier en dan dit…😊
Onze kleinschalige agriturismo-camping in Loro Piceno die is genomineerd voor de beste kleine camping, over de grens! Hoe tof is dat!!
Kijk dat wij best een beetje trots zijn op wat wij tot nu toe hebben bereikt, dat mag duidelijk zijn… dus ik ga gewoon even vertellen hoe wij het hier vinden… ennnuhhh als je het zelf wilt ervaren, dan ben je meer dan welkom! Wees er snel bij want de accommodaties gaan best hard!
Naast onze gezellige camping met mooie ruime kampeerplekken, hebben wij overal fantastisch mooi uitzicht. Het maakt niet uit waar je van houdt, want voor iedereen is er in de omgeving iets te doen.
Je kunt lekker wandelen in de bergen, zwemmen in een meer, genieten van een dagje strand of ronddwalen door historische stadjes. Hou je van opera? Dan kan je terecht in Macerata!!
Ook dagjes uit zijn perfect te doen vanaf ons, denk aan Perugia, Assisi, de grotten van Osimo, Frasassi en Camerano. Mooie stranden van Conero en ga zo maar door…
Ben je dol op verse pasta, Italiaans koffie, een cocktail of geniet jij van écht lekker eten? Dan ben je in Loro Piceno aan het goede adres!
Hier vind je (op loopafstand van Camping44) namelijk 2 supermarkten, 2 bakkers, slagers, verse pastawinkel, 4 barretjes en 4 restaurants!!
Geen zin om van de camping af te gaan? Dan kan je lekker relaxen bij het zwembad, spelletjes doen bij het barretje, meedoen met de Italiaanse avond of aan de wijnproeverij! 🥂
Wauw… klinkt best goed allemaal🙊😊.
Ja gewoon trots!😍
Info@camping44.com