Goedemorgen allemaal… hier gewoon wat foto’s van onze zaterdagmiddag… lekker relaxed ‘niets’ doen! Alhoewel Pippa het erg druk heeft met alle schaapskuddes in de buurt. De schapen en dus de grote schaapshonden (waar wij eerst erg bang voor waren, maar eigenlijk leuke speelse honden blijken te zijn, als je weet hoe je ze op afstand houdt; whaaaaaa 😆en je armen omhoog en hup daar gaan ze) lopen naast en op ons veld (bij de lavendel). Ach het levert in ieder geval prachtige beelden op en Pippa heeft energie voor 10, dus dat is geen probleem.
De jongens op de trampo, Rens een fikkie maken en ik lees de Linda, die ik van Carla en Wim heb gehad…heerlijk! (Ben op bladzijde 10 ofzo… want echt stil zitten is toch niet zo mijn ding, ach het idee is al heerlijk). Wij hadden vandaag besloten geen kruiwagens vol met grind te sjouwen; (lees….enorme spierpijn in de armen). Het terras is wel bijna af, dus de spierpijn was het waard! Best gaaf geworden hoor, al zeg ik het zelf😊….de foto’s volgen deze week.
Bart en Wiebe (Bart, onze buurman van de camping verder op in Gualdo) kwamen een wijntje doen… Trots lieten wij ons terrein zien en samen spraken we de hoop uit dit voorjaar open te kunnen.
Ook hadden wij het over onze wens; een bijenkas voor bij de lavendel (gewoon omdat wij niets te doen hebben 🤣). Lavendelhoning blijkt heerlijk te zijn en tevens goed voor de natuur… dus wij voelen een nieuw project aankomen! Het is natuurlijk ook super gaaf om dit hele proces te volgen en te bekijken voor kinderen!
Dus stel je hebt er verstand van; tips zijn welkom!
Fijne zondag allemaal!
Info@camping44.com
0031649909462