Goedemorgen,
het is woensdagochtend 07.00 uur en wij zitten aan tafel. Joep zit al in de bus dus wij zijn met zijn drieën. Hier is natuurlijk niets raars aan, dit is zo’n beetje een standaard ritueel in de ochtend. Rond 06.35 uur ben ik uit bed gekomen en mijn kleding mee naar beneden genomen. (Lees wij slapen boven, de badkamer is beneden. Even een kort uitstapje…want je zal wel denken waarom is er geen badkamer boven. Nou die is er wel…dat is net een balzaal! Maar omdat daar verder nog weinig is, geen douchecabine of iets (wij roepen al jaren ‘geen prioriteit’, dat is het ondertussen wel, maar goed, alles piano, piano), Wij douchen dus beneden. En die badkamer is lekker klein… er staat zelfs een afwasmachine tegenover de toilet… maar hoezo een afwasmachine in de badkamer? Omdat deze dus niet in de keuken zat… maar als het goed is binnenkort een nieuwe keuken, dus ook de afwasmachine weg uit de badkamer. Zo zie je maar…buiten alles op orde en binnen…🤣 Maar wat een onbelangrijke informatie…
Terug naar het verhaal. Ik had mijn kleding mee naar beneden genomen en op het randje in de gang gelegd… zo ook mijn bh. Nou ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kleed mijn zonder na te denken of te kijken aan. Dus hup eerst de onderbroek, daarna de bh, shirtje, broek en trui. Ja ook precies in deze volgorde (lekker belangrijk, maar dit is voor de beelddenkers onder ons😉). Ok, en wij zitten dus aan tafel, lekker relaxed te eten. En ik voel wat gekriebel in mijn bh. Best irritant, ik krab een beetje en ga door met mijn broodje (eet sinds maandag best lastig, aangezien ik nu ook een beugel beneden heb, terwijl die van Joep er boven uit is; wauw zoooo mooi).
Weer die kriebel, jeetje wat irritant… Ok. geen aandacht, jeuk is een emotie 🤣🤣 Maar dan weer die kriebel… en ja hoor. Ik ga even met de hand in de bh en voel daar ook daadwerkelijk wat kriebelen. Ik denk dat het een blaadje van de olijven is… hoezo boerentrien geworden… Maar neeeeeeee….er ontstaan nu kriebels over mijn hele lichaam… een oorkruiper. Een oorkruiper in mijn bh, maar serieus, zo langzaam als ik mij die ochtend heb aangekleed, zo snel kleed ik mij dus weer uit! Vreselijk, ik voel nu overal oorkruipers (die zijn er niet, maar ik voel ze wel). Wat een horror! Hoe dan? Hoezo zit die in mijn bh en daarna bijna in Rens zijn thee…Iiiiieehhhhhh… Zo ranzig. Ok jeuk is toch geen emotie 🤣🤣🤣🤔.
Ok, kleding weer zorgvuldig aangetrokken, maar ik kan je vertellen dat ik tot nu alleen maar kriebels voel, overal, ja echt overal. Want bedenk eens waar een oorkruiper nog meer kan zitten… zoooooo’n goor idee!
Welkom op het platteland en in een huis waar de voor- en achterdeur helaas niet helemaal tot onder sluiten en de handdoek ervoor dus niet genoeg helpt. Ach, binnenkort nieuwe deur, dus hopelijk is dat ‘probleem’ dan opgelost.
Ennnnuhhh welkom op onze camping, in het kampeerseizoen zijn er vast geen oorkruipers🤣😉. Ach even je kopje koffie checken en je kleding is toch geen probleem tijdens het kamperen.
Nu snel naar buiten om de cottage verder te schuren en te oliën
Fijne dag
Info@camping44.com
0031649909462