Het is maandagmiddag en ik zit achterin de auto…
Maar echt helemaal achterin. Weet je, op zijn klein stoeltje, bijna tegen het achterraam aangeplakt. Maar ik geniet. Eigenlijk van meerdere dingen.
Stiekem een heel klein beetje van het feit dat het seizoen weer voorbij is… Bizar eigenlijk. Hoe enorm snel zo’n seizoen voorbij gaat. Maar echt!! Je werkt het hele jaar om alles klaar te maken, mooier te maken en alles bij te houden. En dan voordat je met je ogen knippert is het alweer voorbij. En het was top!! Wij hebben weer genoten. Genoten van alle gesprekken, wijnproeverijen, Italiaanse avonden, spelletjes, kinderen en volwassenen die zijn geweest. Bedankt iedereen. En ik zeg ‘stiekem’, gewoon omdat 24/7 aanstaan even niet meer nodig is. En toch ook super raar, want wat is het dan in één keer weer stil zeg! Woww. Van hoog- naar laagseizoen en dan naar volledige rust en stilte.
Tja, best raar!
Ik zit dus nog steeds achterin en geniet ook van sommige dingen niet hoor (het feit dat de auto hoognodig schoongemaakt moet worden), maar ja dat terzijde. Nu weet tijd voor.
Ik geniet wel weer van de 4 zeer energieke jongens die in de auto voor mij zitten. En dan is energiek heel zachtjes uitgedrukt. Zij stuiteren door de auto heen.. Geweldig!! Wij zijn onderweg naar een Escaperoom voor Siem zijn verjaardag….hahaha nu maar hopen dat zij er weer uit kunnen. Met deze energie wordt het één grote chaos. Geweldig! Genieten! Rust is misschien toch niet zo mijn ding.
En ik geniet nog even na van de topdagen die ik heb gehad met mijn vriendinnen. Het was volop genieten. Kijk dat is dan weer het voordeel van emigreren… als je elkaar nu ziet dan is het ook echt weer intens! Uit eten, Vespa tour, lekkere wijn op een strandbedje, uit eten en maar lullen. Genieten. Zo fijn. Het missen is daarna dan wel weer enorm.
En nu op de terugweg, achter in de auto, geplakt tegen het raam, geniet ik nog meer. Wowww wat geweldig om zo’n Escaperoom te doen met deze boeven en allemaal van die jongens met ‘grote’ monden een donkere kamer in te zien gaan. Whaaa Rens en ik zijn toch maar mee gegaan! Hahaha.
Zo en dat voor een eerste dag met gesloten ‘hek’ van onze agriturismo-camping.
Kortom het was een geweldige dag én seizoen! Genoten!
www.camping44.com
Info@camping44.com
0031649909462 (stuur mij een Whatsapp)
#escaperoom
#civitanova
#compleanno
#seizoen
#2023goals
#bellaitalia
#lovewhatyoudo