Is het weerbericht weer hetzelfde? Regen? 🌦🌧
Denk jij dan ook weleens “ik zou graag op een plekje willen wonen waar het perfecte klimaat heerst”? Waar het niet te warm πŸ˜…, te koud πŸ₯Ά, te droog of te nat β˜” is? En dat je er ook nog eens super aardige inwoners treft? En waar je voor normale prijzen een koffie β˜•, pizza, wijn, etc. kunt nuttigen? Waar je kunt kiezen om op 1 dag naar de bergen en het strand te gaan?
Er wonen is voor velen niet een optie, maar je kunt er gewoon op vakantie πŸŽ‰πŸ˜ !!
Een onderzoek wijst uit dat de regio Le Marche, met dan fier aan kop de provincie Macerata, de regio is met het meest aangename weer van Italie β˜€.
https://viaggi.nanopress.it/…/la-regione-con…/P214876/
En wij kunnen het beamen: het is hier fantastisch. Dit jaar misschien wat te droog en te weinig sneeuw in de bergen ( is toch ons zeer goede drinkwater), maar verder heerlijk toeven. Natuurlijk wordt het in de zomer warm, maar dat willen de meeste vakantiegangers toch ook (zeker na een waardeloze, natte en grijze winter in het noorden van Europa). Bovendien kun je heerlijk afkoelen in het stuwmeer Lago di Fiastra, de Adriatische Zee β›± (Civitanova Marche)of gewoon het zwembad op Camping44!!
Want ja … Camping44 ligt bij het dorp Loro Piceno. Met uitzicht op de Monti Sibillini bergen, in een mooi groen dal en dus op loopafstand πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆβ€β™‚οΈ van Loro Piceno.
Kom vanaf 20 april genieten van dat heerlijke klimaat ( ook de afgelopen weken al heerlijke temperaturen en mooie blauwe luchten). Wij zijn er bijna klaar voor!!πŸ‘±β€β™‚οΈπŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘¦πŸ‘¦
Boek nu… vergeet de regen even en krijg die dosis dopamine en endorfine!!
www.camping44.com