“Determinazione, impegno, fede, mai mollare e orgoglioso”

Doorzettingsvermogen…inzet…geloof, nooit opgeven en trots.

3 jaar geleden begonnen wij aan ons avontuur… ons nieuwe leven in Italië🍕. Het zat de afgelopen jaren niet altijd mee. Soms was het de natuur 🌬die het ons lastig maakte, soms de alsmaar wisselende regels en natuurlijk Covid19😷. Wij bleven echter geloof in ons zelf houden, geloof in anderen (en anderen in ons) en wij bleven altijd 100% ons best doen💪. Het resultaat? Een steeds mooier plekje, tevreden gasten, mooie cijfers op Zoover, tot 2x toe Camping van het jaar🏆, veel boekingen en een heel mooi leven!

De woorden boven de tekst gelden voor ons, nog steeds. Echter deze woorden gelden veel meer voor het Oekraïense volk. Of eigenlijk…er zijn geen woorden voor😥. Op de tv📺, radio , in de kranten 🗞en via sociale media worden wij iedere dag geconfronteerd met de verschrikkingen van deze zinloze en laffe oorlog😡. En dan zie/hoor je de inwoners van dat land… zoveel moed, zoveel trots. Deze mensen verdienen hulp. Zo is ook Loro Piceno begonnen met inzamelen , gaan de kinderen aan het werk met murales ( muurschilderingen) voor de vrede en wordt het iedere dag besproken ( thuis en op school).
Deze week zag ik een documentaire op Netflix, over de revolutie in Oekraïne ( “winter on fire”) Nog helemaal niet lang geleden. Als je deze bekijkt, begrijp je waarom deze mensen doorvechten en niet opgeven. Deze mensen verdienen steun! 💪

Boven de tekst staan woorden, maar onderaan passen nog maar twee woorden …Respect en hoop!

#Oekraïne #vrede #peace #camping44 #giro555 #stopwar #loropiceno Minder weergeven