Goedemorgen!
Terwijl iedereen in Nederland nu waarschijnlijk van een heuvel af sleet , een sneeuwpop maakt, een ander inpepert, een kop snert opdrinkt/-eet, voor de verwarming zit of door het witte bos wandelt, bereiken wij hier in Le Marche weer lenteachtige temperaturen. Rachel is al naar Civitanova Marche om te wandelen op en lunchen aan het strand, samen met Wendy en Liesbeth (ook eigenaren van agriturismo’s in het mooie Le Marche). Hier wordt nog huiswerk gemaakt, maar daarna is ook het plan om even op het strand te kijken (Ajax is toch afgelast…).
Blijft het zo? Nee, want de weersvoorspellingen zijn een stuk minder; vanaf volgende week keert ook hier de winter weer terug. Koud en sneeuw. Leuk voor in en op de bergen, maar ik zelf geef de voorkeur aan t-shirtje, zonnebrand en zon (zoals de afgelopen weken). Ook de natuur kan niet zo goed omgaan met deze wisselingen. De fruitbomen hebben al takken met bloesem, overal lopen de lammetjes op de heuvels en zelf de Italianen vertonen zich onder jas op straat. Ze zitten zelf al buiten op het terras. Ook zijn ze er weer massaal op uit getrokken met de camper.
Dat beeld , samen met het feit dat wij hier weer in “geel” zitten zorgt ervoor dat wij weer zin krijgen in het seizoen. Stel dat je nog niets hebt geboekt voor aankomende juni, juli, augustus of september?! En stel dat je straks weer binnen bent; voor de kachel, met van die tintelende vingers en tenen… Kijk dan eens op onze website www.camping44.com
(oh en als je al geboekt hebt, dan wordt het zeer gewaardeerd als je het bericht deelt. Want waarom dit plekje voor je zelf houden? Laat anderen ook mee genieten!)