Het is vrijdagochtend en daar zit ik dan met mjjn laptop (die bijna alleen nog maar werkt met snoer… zoooooo irritant en trouwens, dan vind ik het dus eigenlijk geen laptop…maar ja) buiten aan onze nieuwe eethoek. Grappig hoe blij je met iets kunt zijn. Sinds wij hier wonen (bijna 4 jaar), zaten wij aan zo’n biertafel, want een eethoek of zithoek was zowel binnen als buiten geen prioriteit…
Maar sinds dit zeizoen dus een eethoek (zo’n echte lange tafel met relaxte stoelen en kussens). Jeetje wat zijn we er blij mee. Het is wel zo dat elke keer als je opstaat je een blauwe plek erbij hebt, maar goed… dat is gewoon zo🤣.
Ik ben alle administratie aan het doen en wil tegelijk ook weer wat plaatsen op #Instagram en #Facebook maar het lukt gewoon niet🤗.
Maar,waarom vertel ik dit? Nou ik zit dus te klooien met de foto’s… misschien was het jullie al opgevallen. Ik ben onthand 🙃.
Ik heb de tip gekregen van @kirstenjassies (socialmedia strateeg en #Instagram expert) om geen collages meer te gebruiken, maar jeetje wat nu?! Ik moet gewoon een beetje afkicken…dus mocht je denken “jeetje Rachel, je maakt er een zooitje van met die foto’s”… dan weet je hoe het komt.
Maar goed… Zij heeft er écht verstand van en ik doe tenslotte maar wat, dussss aanpassen dan maar.
Maar ja… maak maar eens van meerdere foto’s één verhaal? Ennnuhhh kiezen van één foto dat kan ik al helemaal niet. En dan moet de kwaliteit ook in ene goed zijn…hmmmm. Ach…
Ok… toch ga ik dit doen. Zij geeft niet voor niets allemaal lezingen en schrijft boeken. Dus hup… vanaf nu komen er losse foto’s 🤣.
Bedankt #kirstenjassies of misschien een collage van 4…nee eerst proberen…
Info@camping44.com
0031649909462