Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag… wasdag!
Herinner jij nog die reclame van zo’n helikopter🚁 die ergens in een idyllisch Duits dorpje een heel lange waslijn uit een bizar grote wasmachine trok?
Nou, die helikopter hadden wij ook willen hebben de laatste dagen. Nu de accommodaties leeg zijn en tot eind april ook blijven (want…aanstaande zaterdag zit seizoen 2023 er op☺😥), is het tijd voor de laatste was. Normaal wassen wij de lakens, kussens en dekbedden natuurlijk ook, maar dan niet alles tegelijk. Nu , voordat alles wordt opgeborgen, doen wij de “eindwas”.
Dat betekent heel veel lakens, kussenslopen, dekbedovertrekken, matrashoezen, dekbedden en kussens…pffffff
Dus de dagelijkse routine (na het gebruikelijke schoonmaken van het badgebouw🚿🚽 en het zwembad🏊‍♀️, het klaarmaken van de bar en het regelen van het verse brood🥖🥐) was de afgelopen dagen wasmachine volproppen, wasmiddel erin en knopje “aan”. Vervolgens de schone, maar nog natte was, aan de lijn en de volgende lading erin.
Wasserette “van Hilst” : voor al uw witte was!
Gelukkig schijnt de zon ☀ en staat er een zacht briesje, dus alles is zo droog.
Wil jij nou straks onder, op, in (of naast… want in de zomer is het warm zat om gewoon in je nakie👌 zonder lakens te slapen) zo’n schoon bed slapen? Ga dan naar onze website, verlekker je aan de mooie foto’s (van de accommodatie, van het mooie uitzicht, van de omgeving, etc. ) en boek vandaag nog!