En daar zit ik dan…, dinsdagmiddag 17 december 17.00 uur, relaxed en met een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen! Waarom weet ik precies dat het 17 december is…??
Nou omdat alle data al een tijdje heel nauwkeurig bijgehouden door Siem… Die kan namelijk niet wachten tot wij 19 december op vakantie gaan naar Nederland!
Hmmm met het vliegtuig? “Jeetje, écht? Wat stom!” Dat was zijn reactie…Een menig kind zou het leuk vinden om met het vliegtuig te gaan… Hmmm hij niet. Voor hem was het een enorme tegenvaller is…Hij wilde namelijk graag met zijn pyjama aan in de auto (net als ‘normaal als wij naar Italië op vakantie gingen) en al zijn knuffels mee… Maar niets is meer normaal, alles is anders! Dus het vliegtuig en heel weinig knuffels…
En is dat een straf? Nee zeker niet… Hoe bijzonder is het dat wij nu na 1 jaar…weer naar Nederland gaan en dan op vakantie met kerst?!?! En dan ook nog met het vliegtuig… Voor ons was dit meer een moetje…namelijk super goedkoop én niet geheel onbelangrijk…de auto brengt ons helaas niet meer zo ver… ai…
Maar goed…
Het is nu ook écht precies 17.00 uur want ik hoor de kerkklokken. Ik zit hier bij het vuur… ‘op wacht’… Dit omdat als wij vuur maken, het een groot vuur is. Vuur van écht van alles… olijftakken , oude planken, meuk uit de moestuin en zelfs aangegeten meloenen kwamen voorbij.

Siem is net naar binnen… hij had het koud, wat op zich logisch is als je met blote voeten loopt en een t-shirt (het is tenslotte 17 december en de zon scheen heerlijk vandaag)… Rens is Joep halen, die klaar is van voetbal. (Ook die had ruzie met ons want tja.. waarom moet je überhaupt een jas aan?… De zon schijnt toch, dus…).

En tja… wachten en niets doen, wachten en niets doen is dus nu geen straf maar gewoon heerlijk, een cadeautje! Ik die niets doe, wacht en niet in slaap val… het is bizar gewoon! (Ok.. ok… ik ben eerlijk….ik schrijf nu dit stuk). Hoe relaxed!!!
Net hebben wij met zijn drieën gezellig een drankje gedronken en chips gegeten bij het kampvuur… en dat op donderdagmiddag!
Wat een leven!! Beter toch! Wie had dat kunnen bedenken?! En… Het is donderdagmiddag…Best bizar eigenlijk… normaal had ik op donderdagmiddag een vergadering of een overleg ofzo op een kantoor… En nu… nu zit ik hier héérlijk in het donker bij het kampvuur… Net even bij de lavendel gekeken… omdat wij allemaal potensporen zagen… hmmm potensporen… tja, mijn kennis is niet heel groot als het om potensporen gaat… dus Google is een uitkomst; herten, vossen, wolven en everzwijnen is het resultaat. Ok… en dat in onze tuin (lees… gigantisch terrein)…
En nu, nu is het hier stil en donker… hier en daar hoor ik een hond blaffen en verder niets! Wat een verschil van leven! Hoe relaxed, heerlijk en mooi!

Www.camping44.com
Info@camping44.com