Un po in ritardo….
In het jaar 1972 was AFC Ajax de kampioen van Nederland en trouwens ook van Europa🏆de Olympische Spelen eindigen in een drama door het drama in München😥, dan was er nog Bloody Sunday in Londonderry 😥en nog enkele andere grote drama’s in Nederland en de wereld…
maar het was ook het jaar van de geboorte van ene Rens van Hilst👶. Laat ik die Rens nu zijn en ik daardoor ook de precieze dag van dit heugelijke feit kan melden: 25 mei.
Dat betekende dat afgelopen week het precies 50 jaar geleden was dat ik geboren werd. De een vind dat een prestatie, de ander een verschrikkelijk iets (“zo oud al”, “al een halve eeuw”) en weer een ander een gewone verjaardag🎈. Ik behoor tot de laatste categorie. Voor mij geen Abraham in de tuin, etc. Maar natuurlijk staan wij wel stil bij een verjaardag, dus zouden wij naar het strand gaan (want je doet mij geen groter plezier met zon, zee en strand)(en laten wij dat nu in Italie in overvloed hebben) (oh en natuurlijk had Rachel een enorme, en overheerlijke, taart🍰geregeld bij Paolo, die eveneens de bakker is van ons dagelijkse brood).
De dag voor mijn verjaardag bleek het toch anders te lopen… terwijl ik nietsvermoedend stond te schuren kwamen ineens mijn zus en zwager (gevlogen op Pescara vanuit Weeze ✈) aanrijden (althans zij zaten in dezelfde auto als waarin Rachel, mijn vader en beide zoon zaten)(“huh?, je vader?”; hij is hier op vakantie (gevlogen op Perugia vanuit Den Haag✈) en dat was al bekend , net zoals mijn schoonouders (gekomen met de camper)). Het bleek dus een vooropgezet plan. Nu ben ik niet zo van de verrassingen, maar ik moet zeggen dat ik deze leuk vond. Dus ineens een andere dag; in plaats van grasmaaien etc. werd het bier drinken en gezellig op het terras zitten. ’s Middags zaten wij in het dorp op het terras (wat prima kan in Loro Piceno), toen een grote groep Engelsen aansloot (hier in Le Marche wonen er veel). Gezelligheid alom🍻🥂. Tot plots mijn broer achter mij stond!?! Samen met Lex , een goede vriend (gevlogen op Bologna vanuit Eindhoven✈). De verrassing was compleet😀.
Die avond was gezellig en dat was de dag erop ook. Eerst een cadeau uitzoeken in het tuincentrum: 2 cycas, een palmsoort🌴. Naar het strand van Civitanova Marche (palmenboulevard, zandstrand, gezellig centrum met barretjes en restaurants, de markt op zaterdag, etc.). Het water was nog wat fris, maar gelukkig de bier en wijn ook. De lunch was in een visrestaurant (!!>>!! 🙄) (gelukkig hadden zij ook ravioli).De avond sloten wij af met een bbq (niet echt mijn ding, maar goed…). De volgende dag, ik was nu dus 50 en 1 dag, vertrokken zus/zwager/broer en vriend weer.
Maar dat was t niet alleen …. Heel veel mensen namen de moeite mij te feliciteren via Kuduboard (prachtige verhalen van mensen over de geschiedenis van hen en mij), WhatsApp, Facebook📱, Instagram, telefoon, etc. Deze mensen wil ik allemaal bedanken… maar ik wil er ook bij vermelden dat ik nog steeds de Rens ben zoals 4 maanden of 4 jaar geleden… jong, fit, aantrekkelijk,💪👨‍🦲sexy, hardwerkend, gastvrij, etc.
Voor nu een fijne dag en maak er een topzomer van (of dat nu bij ons op camping44 of elders is).
———————————–
Molte persone si sono prese la briga di congratularsi con me tramite Kuduboard (bellissime storie di persone sulla storia di loro e di me), WhatsApp, Facebook, Instagram, telefono, ecc. Voglio ringraziare tutte queste persone… ma voglio anche menzionare che sono ancora i Ren come 4 mesi o 4 anni fa… giovane, in forma, attraente, sexy, laboriosa, ospitale, ecc.
Per ora buona giornata e rendila una fantastica estate (che sia con noi al camping44 o altrove).
———————————–
A lot of people took the trouble to congratulate me via Kuduboard (beautiful stories from people about the history of them and me), WhatsApp, Facebook, Instagram, phone, etc. I want to thank all these people… but I also want to mention that I am still the Rens like 4 months or 4 years ago… young, fit, attractive, sexy, hardworking, hospitable, etc.
For now have a nice day and make it a great summer (whether that is with us at camping44 or elsewhere).