Tja…. en daar zit ik dan… verstopt op ons eigen terrein… Siem zit in quarantaine dus hij mag het terrein niet af…dus dan maar even buiten verstoppertje spelen met zijn vieren! Het is tenslotte prachtig weer. “Ok mama… je hebt 2 minuten de tijd en er zijn geen regels”, dus ik verstop me.
Best een goede verstopplek vind ik zelf. Alhoewel, zittend op mijn hurken in de schaduw tussen allerlei meuk. Maar goed, een goede verstopplek is het wel, want zij vinden mij niet…ik zie ze lopen, maar ze komen niet…ze roepen…maar zoeken?! Hmmm… Zullen ze mij vergeten zijn? Pippa zoekt ook mee… die zal mij toch niet vergeten zijn? Rens vond ze namelijk binnen een halve minuut! Ai…
Ik kom dus zelf maar tevoorschijn…en buut. “Mama… het was niet met buut, ennuhhhh mama, je moet ook niet zo’n moeilijke plek zoeken”. Oh ik dacht dat dat het spel was.
Dus…. de tweede ronde. Daar zit ik dan weer verstopt. Dit keer in de zon (een tip van Rens) en gewoon op mijn billen. En ik denk… ‘vond ik dit vroeger een leuk spel?’ Want jeetje wat duurt het lang. Best saai een beetje zitten.
Zij kunnen mij niet vinden, dat is duidelijk! “Mama, maak eens een geluidje “. Ik fluit… het fluitje wat de familie van Hilst gebruikt als ze elkaar kwijt zijn. Voorheen als wij in de winkel die jongens kwijt waren…dan floten wij ook…. en ik kan je vertellen, dat vonden mensen héél raar; fluiten naar je kinderen. Ja, je kunt het erover hebben…beter dan dat gebler door zo’n winkel.
“Mama, maak nog eens een geluidje…ik fluit nogmaals. ” Nee, ze kunnen mij niet vinden. Ik kan je vertellen dat als ze op de PlayStation en/of hun telefoon willen, zij mij écht heel snel kunnen vinden en naar Rens wordt dan niet gezocht. Nou ja, ik pak het maar niet persoonlijk op…🤣🤣
Nee… ook de tweede keer zit ik daar dus voor JanDoedel. Ook Pippa kan mij niet vinden, snik! Gelukkig is het mooi weer!
De derde keer ga ik op precies dezelfde plek zitten als de tweede keer….En Rens, die rent langs… nou mij benieuwen. En ja hoor… nog geen 20 seconden later komt Pippa als een malle langs rennen met Siem erachteraan… Pippa kijkt mij aan en rent verder; hup naar Rens…. gelukkig ziet Siem mij wel🤣🤣.
Tja en op dat moment denk ik dat ik toch eerder mij bed uit moet om Pippa uit te laten… ach morgenochtend denk ik er weer anders over…want 06.10 uur is echt heel vroeg; dan naar niet gevonden worden met verstoppertje😂.