Wauw… het is nu één dagje later en de lieve berichten, mailtjes en felicitaties stromen binnen. Het is echt zo tof om zoveel reacties te krijgen!!! Wij hebben nog nooit zoveel ‘likes’ gehad en zo’n groot bereik… Wij voelen ons echt blije kinderen die steeds kijken hoeveel likes en bereik wij nu hebben😊🤣. Klinkt raar he?! Wij zitten nu op 13.000!!! Whaaa…
Maar goed dat komt gewoon omdat wij zooooooo ontzettend trots zijn! Echt niet normaal. Gisterenavond hebben wij wel 100x tegen elkaar gezegd hoe bijzonder het is… Ja trots op ons én op onze kinderen! Daarnaast ook echt heel blij met al onze vrienden, familie en alle gasten die zijn geweest! Want wat een gezellige weken hebben wij al meegemaakt met iedereen. Echt zo’n relaxte sfeer!! Dit is ook één van de punten die uit het uitgebreide verkiezingsrapport komen!
En… een ander belangrijk punt; de ligging en omgeving!!!
Ja gewoon een heerlijke plek❤🇮🇹.
Nog een hilarisch momentje… afgelopen dagen werd onze verbinding gecheckt spoor de ANWB. Ja dat deed het prima, niets aan de hand… vanaf 16.45 uur stonden wij in de ‘wachtruimte’ en zouden ‘eruit’ gehaald worden als wij de winnaar zouden zijn…Dit hadden wij niet verwacht dus zou niet aan de orde komen. Rens zat er heel relaxed bij…. absoluut niet zenuwachtig en Rachel stuiterde, net als Siem, bijna van haar stoel. Joep was bezig met de confetti (die we hadden gekregen) en om te zorgen dat hij niet op beeld zou komen op ‘het moment’…
En ja… daar was de uitslag: “winnaar van de beste kleine camping, over de grens”… “Camping44!!!!!”. “Wij gaan proberen verbinding te maken met Camping44”.
En daar stonden wij… ‘in de wacht’.. geen verbinding…NEEEEE dat meen je niet! Hoe dan? Ach ja… Wij waren super blij en hebben met zijn vieren ons geestje gevierd… gelukkig even later wel verbinding, confetti en officiële felicitaties!
Blij, trots en gewoon van alles! Fantastisch!
Wij willen écht iedereen bedanken!!! Grazie mille.
Wil je het uitgebreide ANWB verkiezingsrapport lezen? Ga dan naar onze site; www.camping44