Camping44

✓    Persoonlijk

✓    Fantastisch uitzicht

✓    Prachtige omgeving

✓    Kindvriendelijk

✓    Ruime kampeerplekken

✓    Centraal in Le Marche

✓    Dichtbij strand én de bergen

Reserveren

22-05-2020 Corona en wij … en wij  én Corona

Heel voorzichtig en super blij plaatsen wij dit bericht!! Op 3 juni gaan de grenzen van Italië weer open. Wij zijn Corona-proof;
☀️ wij hebben ruime plekken
☀️ wij zijn kleinschalig
☀️ wij respecteren de 1.5 meter afstand
☀️ houden ons aan de voorwaarden (deze hangen ook op het terrein)
☀️ documenten kunnen vooraf worden opgestuurd
☀️ mondkapjes en handschoenen (bij ons te koop) of zelf meenemen (in Italië op dit moment verplicht in winkels)
☀️ bij de bar, het zwembad en het badgebouw staat desinfecterende gel (was regelmatig je handen en nies in je elleboog)
☀️ badgebouw wordt regelmatig schoongemaakt (wanneer nodig is er een mogelijkheid om één douche en één toilet te sluiten, ivm afstand)
☀️ er zijn looproutes van én naar het badgebouw en de bar
☀️ met de Italiaanse avond zorgen wij voor voldoende afstand (eigen bord, glas en bestek)
☀️ de ligweide bij het zwembad is ruim (eigen handdoeken op de bedjes gebruiken)
☀️ bij het zwembad, badgebouw en de bar staan afvalbakken, zwembad wordt op ‘normale’ wijze gecontroleerd
☀️ bij de bar staan bakken voor gebruikt glaswerk en er wordt zeer regelmatig afgewassen
☀️ Loro Piceno ligt in een ‘nog niet door het massa toerisme ontdekt’ gebied; er is dus genoeg keuze uit stranden, natuurgebieden, plekken bij het Lago di Fiastra en de dorpen

☀️Wij hebben er zin in!!!☀️

April 2020 Corona en wij … en wij  én Corona

Tja, waar wij, net als velen, in het begin wat laconiek deden over het virus, is de ernst van de situatie nu wel tot ons doorgedrongen.

Al bijna twee maanden in lockdown; camping gesloten, jongens thuis, niet meer het dorp uit mogen, slechts 1 persoon naar de supermarkt (met kapje en handschoenen) en verder niemand zien, behalve de passerende buurman op de tractor. Gelukkig zijn wij als gezin en onze families en vrienden gezond, net als iedereen in het dorp. Daarnaast blijven wij druk, (wij boffen met ons grote terrein) 220 olijfbomen, 5000 lavendelplantjes, heel veel gras en nog meer andere taken.

Maar het is anders… de onzekerheid zorgt voor zorgen en een dubbel gevoel. Tot halverwege februari leek het een heel goede zomer te worden met volle bezetting… helaas is het sindsdien stil gevallen. Er komen geen boekingen meer binnen, betalingen blijven uit en er komen af en toe vragen over annuleringen.

Vragen en onzekerheid…wel of niet open kunnen, rekeningen die betaald moeten worden, komen de gasten wel dit jaar? Is het allemaal wel haalbaar?  Kunnen wij blijven bestaan? Want geen gasten betekent geen inkomsten, geen inkomsten betekent… (Daar willen wij nog niet aan denken)

Wij gaan er natuurlijk nog steeds vanuit dat wij deze zomer open kunnen… wij blijven gewoon positief, dat heeft ons toe nu toe veel opgeleverd.

Tegelijkertijd zijn wij ook bezig met plan B én C. Dit om te kunnen zorgen dat wij bestaansrecht houden en tevens door kunnen met de ontwikkeling van onze agriturismo-camping. Mensen om ons heen zijn super lief en stellen regelmatig de vraag hoe zij ons kunnen helpen. Hier hebben wij over nagedacht en er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Positief zijn over dit zomerseizoen

  • Zodra het kan… reserveer jullie vakantie bij ons

  • Adopteer een olijfboom

  • Bestel alvast onze heerlijke extra vergine olijfolie

Een lieve en zonnige groet, Rens, Rachel, Joep en Siem

Contact

Camping44

Camping44 is een mooi gelegen, kindvriendelijke, agriturismo-camping met prachtig uitzicht op de bergen.

Accommodaties

Ingerichte accommodaties; safaritenten, chalet, familietenten of De-Waardtenten én kampeerplekken. Allen met fenomenaal uitzicht.

Reserveren

Je kunt reserveren of informatie opvragen door het bijgevoegde formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

De omgeving

Le Marche is een stukje echt Italië. Hier kun je lekker genieten van het strand, de bergen en de cultuur waar Italië om bekend staat.

Over ons

Wij zijn Rens en Rachel van Hilst. ouders van twee jongens, Joep (11 jaar) en Siem (9 jaar).

Loro Piceno

Loro Piceno is een authentiek dorp met restaurants, barretjes, musea, wijnproeverijen en nog veel meer…kortom…zeer de moeite waard!